top of page
Logo website-01.jpg

Hooggevoeligheids-

training

Collegas - Werkgeverstrajecten.png
Afbeelding HGHG.tif

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat 1 op de 5 mensen in meer of mindere mate hoog gevoelig zijn. Dat betekent dat ze meer signalen oppikken en deze op een dieper niveau verwerken. Dit betreft zowel mannen als vrouwen.

 

Hoog gevoelige mensen zijn vaak zeer gedreven werknemers en hebben de organisatie veel te bieden. Ze beschikken over empathisch vermogen, zijn goed in het leggen van verbanden en creatief. Er is ook een andere kant van de medaille. Door hun hoog gevoeligheid zijn deze mensen meer vatbaar voor (negatieve) signalen en ervaren meer stress door zich maximaal in te willen zetten. Dat maakt dat zij sneller in een burn-out kunnen raken.

 

Ik heb mij gespecialiseerd in de begeleiding en coaching van hoog gevoelige mensen. Volgens het denken- voelen- doen concept begeleid ik uw werknemers bij het herstellen van de balans. Ik laat hen zien hoe zij op een gezonde manier van deze waardevolle eigenschap gebruik kunnen maken. Een praktische aanpak gericht op inzicht en verandering, waarbij het herkennen en erkennen van hoog gevoeligheid als normaal menselijke eigenschap centraal staat.

 

Voor mensen met hoog gevoeligheid is een goede sfeer, betekenisvol werk en voldoende vrije tijd om te herstellen, belangrijk. In het traject zoek ik samen met de werkgever en werknemer naar mogelijkheden om hieraan invulling te geven. En zet ik in op het vinden van de balans tussen wens en grens: de talenten en valkuilen van de werknemer en de mogelijkheden die uw organisatie kan bieden.

Naast werkgeverstrajecten zijn er ook mogelijkheden om een UWV fit traject te doen via Hoog Gevoelig Heel Gewoon. 

 

Kijk voor meer informatie op www.hooggevoeligheelgewoon.nl of neem contact met mij op.

 Ik vertel u er graag meer over.

Chronisch

Pijnprogramma

Werken aan

veerkracht

Uitgeslapen

werkt beter

Hooggevoelig-

heidstraining

bottom of page