top of page
Logo website-01.jpg

Werkwijze

Hartje - Werkwijze.png
Logo beeld.jpg

Het idee achter mijn logo is treffend voor mijn werkwijze en is gebaseerd op het lemniscaat.

 

Het lemniscaat staat symbool voor oneindige mogelijkheden en altijd in beweging zijn. Jezelf ontwikkelen maakt dezelfde beweging als het lemniscaat: soms keer je naar binnen om te voelen en te luisteren naar je lijf en soms ben je naar buiten gericht en je patronen actief aan het veranderen. In dat proces onderneem je soms de stappen samen en op andere momenten ontwikkel je jezelf vanuit je eigen kracht.  

 

Vanuit het idee van oneindige mogelijkheden en altijd in beweging zijn, gaan we samen ontdekken wat werkt om weer grip op lijf en leven te krijgen.

Samen in beweging naar beter

In de behandeling combineer ik verschillende wetenschappelijk onderbouwde coachingstechnieken om een positieve verandering in denken, voelen en doen op gang te brengen. 

Een aanpak met concrete tips en adviezen, maar ook samen zoeken naar een manier om de puzzelstukjes weer op de juiste plek te krijgen. De behandeling zorgt voor een daadwerkelijke verandering in uw leven.

Mensen omschrijven mij als een vriendelijk en positief ingesteld persoon, die vanuit een brede blik naar de situatie kan kijken en daarmee samen met u tot een persoonlijk traject kan komen. 

Heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact op, ik vertel u graag over de mogelijkheden.
 

Het leven is beweging

Beweging zorgt voor verandering

Door verandering ontstaat groei

Maar altijd en in alles is er de eerste stap

bottom of page